Despre noi

piramida servetele

PIRAMIDA are la bază un proces de producţie cu o tehnologie modernă şi performantă.
Pe această bază am clădit un sistem de distribuţie la nivel naţional.
În vârf se află clienţii noştri.

PIRAMIDA a intrat pe piaţa şerveţelelor din 1995 şi s-a orientat, încă de la început, către segmentul Şerveţelelor Personalizate. De atunci ne-am dezvoltat constant pe palierele producţie – distribuţie – clienţi.

Avem tehnologie de ultimă generaţie în materie de procesare a hârtiei celulozice. Am construit o echipă redutabilă de tehnicieni şi designeri. Totul funcţionează într-o hală industrială nouă, modernă şi funcţională. În paralel, am dezvoltat o reţea de distribuţie performantă la nivel naţional şi ne-am constituit un portofoliu de clienţi mereu în creştere.
Pe piaţa românească, suntem astăzi Nr. 1 în materie de Şerveţele Personalizate. Oferim Şerveţele Personalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale  imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, cu numele sau sigla desemnată de client sau realizată de designerii noştri, livrabile oriunde în România, Republica Moldova şi Bulgaria, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile.
Oferta Piramida cuprinde şi Şerveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, împachetate funcţie de dorinţa clientului. De asemenea, oferim o gamă bogată de consumabile uzuale în industria HoReCa.

Succesul nostru este construit din performanţă, promptitudine, seriozitate. Mărturie stă certificarea ISO 9001, căreia i se adaugă numeroase distincţii primite de-a lungul anilor.