Despre noi

Fondată în 1995, societatea PIRAMIDA, s-a impus ca cel mai important producător de Serveţele Personalizate din România, reprezentând în decursul celor peste 22 ani, un punct de referinţă în industria producătorilor de servetele.

In ‘95,am inchiriat un mic spatiu, am cumparat prima masina de fabricat Servetele cu imprimare si ne-am inarmat cu rabdare. Eram putini si eram solicitati. Uneori am fost nevoiti sa ramanem peste noapte,ca sa onoram comenzile clientilor. Insa stiam,ca putem mai mult. Ca vrem mai mult, atat ptr noi cat si pentru clientii nostrii. Am primit finantare Europeana si am pus bazele casei noastre,am achizitionat utilaje de ultima generatie,totul funcţionand întro hală industrială nouă, modernă ce respecta normele UE. Ne-am extins performanta echipei. Am reusit sa cream un nou standard al calitatii pe piata locala a Servetelelor.

Suntem o firma intro continua miscare, creativa, si deschisa nevoilor clientilor nostrii, mereu dedicati in ceace facem. În paralel, ne-am constituit un portofoliu de clienţi mereu în creştere. Avem cei mai buni clienti, nume sonore de branduri, care apar la TV în pauzele publicitare.

Oferim Şerveţele Personalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale, imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, livrabile oriunde în România si Europa, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile. Oferta Piramida cuprinde şi Şerveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, împachetate funcţie de dorinţa clientului. De asemenea, pe lângă producţia de şerveţele, avem o divizie de consumabile pentru HoReCa, oferind majoritatea produselor ce se folosesc în locaţii de acest gen: articole de unică folosinţă, detergenţi, hârtie igienică şi role bucătărie profesionale, pahare, saci de gunoi, pungi de hârtie simple şi personalizate, etc.

Mărturie stau certificarile ISO,cărora li se adaugă numeroase distincţii primite de-a lungul anilor.