Servetele Personalizate, Consumabile HoReCa si Dispensere Ieftine

Despre noi

Fondată în 1995, societatea PIRAMIDA s-a impus ca cel mai important producător de serveţele personalizate din România, reprezentând în decursul celor peste 22 ani un punct de referinţă în industria producătorilor de serveţele.

În 1995 am închiriat un mic spațiu, am cumpărat prima mașină de fabricat șervețele cu imprimare și ne-am înarmat cu răbdare. Eram putini si eram solicitati. Uneori am fost nevoiti sa ramanem peste noapte pentru a putea onora comenzile clientilor nostri, insa stiam ca putem mai mult, ca vrem mai mult, atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Am primit finantare Europeana si am pus bazele casei noastre, am achizitionat utilaje de ultima generatie,totul funcţionand într-o hală industrială nouă, moderna, ce respecta normele UE. Ne-am extins performanta echipei. Am reusit sa cream un nou standard al calitatii pe piata locala a servetelelor.

Suntem o firma intr-o continua miscare, creativa si deschisa nevoilor clientilor nostri, mereu dedicati in ceea ce facem. În paralel, ne-am constituit un portofoliu de clienţi mereu în creştere. Avem cei mai buni clienti, nume sonore de branduri, care apar la TV în pauzele publicitare.

Oferim serveţele personalizate în toate dimensiunile uzuale şi speciale, imprimate la mai multe culori, într-un număr de straturi şi mod de pliere alese de client, livrabile oriunde în România si Europa, cu preţuri şi condiţii de plată negociabile. Oferta Piramida cuprinde şi serveţele normale, în culori şi dimensiuni diferite, in functie de dorinţa clientului. De asemenea, pe lângă producţia de şerveţele, avem o divizie de consumabile pentru HoReCa, oferind majoritatea produselor ce se folosesc în locaţii de acest gen: articole de unică folosinţă, detergenţi, hârtie igienică şi role bucătărie profesionale, pahare, saci menajeri, pungi de hârtie simple şi personalizate, etc.

Mărturie stau certificarile ISO, cărora li se adaugă numeroase distincţii primite de-a lungul anilor.